Michiel de Ruyter Suite & Maarten Tromp Suite

Uiterst comfortabel ingericht

De Michiel de Ruyter Suite en de Maarten Tromp Suite zijn uiterst comfortabel ingericht en zijn ieder met 60m2 zeer ruim en daardoor ook zeker voor lang verblijf goed geschikt. De suites bevinden zich op de voormalige hooizolder waarbij het karakteristieke hoge plafond is behouden en de originele houten spanten een mooi decor vormen. De suites zijn met en zonder ontbijt te boeken.

Ervaar de luxe van het genieten

Beide suites zijn voorzien van een zithoek, Smart TV, luxe Kingsize boxspringbedden, inloop regendouche, Bose audio systeem, Nespresso koffieapparaat en thee faciliteiten. De suites hebben hoge ramen met weids uitzicht over het Texelse landschap. Hier wordt je uitgerust wakker en ervaar je de luxe van het genieten van het eilandleven.

De tuinkamer

Gasten van de suites kunnen ook gezamenlijk gebruik maken van de leestafel, bibliotheek, zithoek met Smart TV, sfeerhaard en buitenterras van onze tuinkamer. De tuinkamer biedt met haar vele ramen een mooi uitzicht op de tuin met bloemen en fruitbomen. In onze tuinkamer wordt ook het ontbijt geserveerd.