Welkom op Texel!

Wij zijn Eva en Arwin Touw. Al ruim 15 jaar Texel fan en in 2018 op Texel komen wonen. Samen met onze drie zonen Merlijn, Valentijn en Floris en onze twee katten Dibbes en Joris hebben we de stap van de stad Den Haag genomen naar het mooie eiland Texel. Inmiddels is het dierenrijk uitgebreid met vier konijnen en onze twee Labrador honden Skipper en van Speijk

Ruimte en rust komen hier goed tot zijn recht

Na jaren zoeken hebben we deze verscholen prachtplek gevonden op het eiland. Het erf meet ca 8.000 m2 en in het aangrenzende perceel lopen vaak vele Texelse schapen rond die wij gekscherend de buurvrouwen noemen. Het is een plaats waar de ruimte en rust van het eiland goed tot zijn recht komt maar toch het gemak van de nabijheid van de veerboot en de bus.

Een fantastische plek

Na een forse verbouwing hebben we de voormalige boerderij verbouwd naar een landhuis met alle comfort van nu. Een fantastische plek met op een steenworp afstand natuurgebied de Hors, onderdeel van het Nationaal Park de Duinen van Texel. Dat is een plek waar we zelf graag en veel komen. Het is het meest ruige gebied van Texel. Aan de andere kant, ook op steenworp afstand, de Prins Hendrik Zanddijk met de Waddenzee en natuurlijk het strand en Noordzee dichtbij. Het is een heerlijke plek met veel comfort waar je goed tot rust komt.

Door de ligging zo waar de Waddenzee overgaat in de Noordzee en vlakbij de Reede van Texel hebben de we gastenverblijven naar zeehelden uit het verleden genoemd.