Studio Kortenaer

De ruime (50m2) studio van Landhuys Noorderhaecks bevindt zich aan de zuidkant van het erf en heeft met haar vele ramen een prachtig uitzicht op de tuin en de monumentale schapenboet. De metershoge ramen in het hoge schuine dak geven u bij nacht het mooiste uitzicht; u slaapt hier onder de sterrenhemel.

Slapen onder de sterren

Studio Kortenaer is standaard voorzien van een tweepersoons boxspringbed  en een tweepersoonsslaapbank zodat hier twee volwassenen en één of twee kinderen in kunnen verblijven. Er is een kleine badkamer aanwezig met douche en toilet. De studio is voorzien van een zithoek, flatscreen TV, luxe tweepersoons boxspringbed, Bose audio systeem, Nespresso koffieapparaat en thee faciliteiten.

Gasten van Studio Kortenaer kunnen gebruik maken van de Tuinkamer met leestafel, bibliotheek, zithoek met Smart LED TV, sfeerhaard en buitenterras. De tuinkamer biedt met haar vele ramen een mooi uitzicht op de tuin met bloemen en fruitbomen. In de Tuinkamer wordt s ’ochtends ook het ontbijt geserveerd.

De perfecte ligging

De dorpen Den Hoorn (met het beroemde witte kerkje) en Den Burg (het winkelhart van Texel), liggen op slechts enkele kilometers. Direct naast Landhuys Noorderhaecks vindt u wandelpaden en (MTB) fietsroutes.